Welkom op de website van Maas en Waal

Theunissen & Peters Fruitbedrijf

Wij zijn Jan Peters en Marianne Peters-Theunissen, en runnen een fruitbedrijf in Horssen. In 1963 starten  de ouders van Marianne hun bedrijf in Neerbosch. Een echt gemengd bedrijf, met appels morellen, kippen, varkens en groenten. In 1971 vertrokken wij als gezin naar Horssen, omdat er wegens stadsuitbreiding van de gemeente Nijmegen geen ruimte meer was voor de argrarische sector. In Horssen werd we de focus gelegd op fruit telen. In 1995 hebben wij het bedrijf van mijn ouders overgekocht. 50 jaar ervaring zorgt ervoor dat wij precies weten hoe we je het lekkerste fruit teelt. De vruchtbare maasklei in Horssen draagt bij aan de optimale smaak van onze producten.

Bij ons in de boerderijwinkel kun je vers seizoensfruit kopen; appels, peren, pruimen en kersen. In het hoogseizoen helpen wat lokale jongeren en kennissen mee plukken. Naast ons eigen fruit kun je ook lokale producten zoals verse scharreleieren en aardbeien  kopen.

Eens in het jaar doen wij mee aan de landelijke appelplukdag. Bezoekers komen dan appels plukken en kunnen ons alles vragen over fruitteelt. Wij vinden het leuk om bezoekers van de winkel meer te vertellen over het bedrijf.

Wij doen zo goed mogelijk ons best met de mogelijkheden die wij hebben. Met een gezond boerenverstand komen wij een heel eind.

 

 

Theunissen & Peters Fruitbedrijf

Lees hieronder hoe dit bedrijf zich inzet op verschillende thema’s

    Landelijke partners

    Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

    Streek partners