Welkom op de website van Maas en Waal

Kom krulstaart kijken!

Weekend van het Varken 14 september 11.00-15.00

Kom op zaterdag 14 september naar het Weekend van het Varken bij Kloosterboerderij van Buuren!
Varkens zijn nieuwsgierige dieren met een sterke drang om hun omgeving te verkennen. Bij Kloosterboerderij van Buuren krijgen ze daar alle kans toe. De varkens staan in de buitenlucht met hun poten in de aarde en kunnen de hele dag wroeten. Ze hebben veel ruimte en frisse lucht, en genoeg te doen. Dit is dé kans om een varken te ontmoeten. Want zeg eerlijk: wanneer kom je die nou tegen?

Rondleiding : Om 11.00 kunt u meedoen met de (gratis) rondleiding over de boerderij. Eigenaar Robert van Buuren neemt u mee langs de koeien en de buitenvarkens en vertelt over de dieren en de boerderij.

Diploma en kleurwedstrijd: Kinderen kunnen met een boerderijquiz een heus diploma verdienen. En met een kleurwedstrijd maken ze kans om een jaar lang gratis de dieren te mogen voeren! Ook is er een fotowedstrijd: stuur je mooiste varkensfoto van het Weekend van het Varken voor 19 september naar info@kloosterboerderijvanbuuren.nl en maak kans op een borrelpakket!

Onze boerderij en boerderijwinkel zijn zoals elke zaterdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur.

Kloosterweg 31, 6631KL Horssen. tel. 0620919596.

Ben je onlangs in Estland, Letland, Litouwen, Polen, Slowakije, Hongarije, Oekraïne, Moldavië, Roemenië, Servië, Bulgarije, Italië of Duitsland geweest? Kom dan niet naar het Weekend van het Varken. Je zou de varkens dan kunnen besmetten met Afrikaanse varkenspest. Dit virus is niet gevaarlijk voor mensen, maar wel levensgevaarlijk voor varkens. Om diezelfde reden mogen de varkens niet gevoerd worden met zelf meegebracht eten.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners